Her på Irene´s tip kan du finde lidt inspiration til dit kærlighedsliv, ligesom hun en gang imellem kommer med en lille kærlig røffel om ting man ikke bør gøre, eller som man bør rette op på.

Irene´s tip 9


Taler du hårdt til din partner ? Så taler din partner sikkert også hårdt til dig!
Ser du sur ud ? så gør din partner sikkert også !
osv.
Så hvorfor ikke sørge for den gode stemning ;-)
Smil til din partner og du får et smil igen.
Tal pænt til din partner og der bliver talt pænt igen.
Giv din partner et kys og du får et igen.
Der kan dog være andre årsager, der er skyld i at din partner ser sur ud, taler grimt eller er ked af det.
Så skab den gode stemning !!!
Smil, tal pænt og giv et kys.
Hav en dejlig weekend

Kærlig Hilsen
Irene

***************************************************************************************************************

Irene´s tip 8

Kommunikation, er både at lytte og tale. Hvad gør du mest??
Når man er ny forelsket, lytter man rigtig meget til hinanden, for på den måde, at lære hinanden mere at kende. Når det bliver"hverdag", glemmer man ofte at lytte, hvad sker der så.......
Ja, tænk dig om, hvornår har du sidst lyttet???
Har du det i dit parforhold som du gerne vil have det ??
Måske din partner har det lige som dig??
Spørg, lyt til svaret, så går du med stor sandsynlighed en dejlig weekend i møde. Ja måske som nyforelsket med hvad dertil hører, den følelse kan godt dukke op engang i mellem, når vi tænker os om og lytter til hinanden.

Kærlig hilsen
Irene

********************************************************************************************************************

Irene´s tip 7

Går du med bekymringer eller er stresset??

Det betyder for de fleste, at de får et meget tillukket og hårdt udtryk. Det er oftest ubevidst. Ofte går man og tænker for sig selv, istedet for at dele bekymringen med nogen. Det kan der være mange grunde til, men det viser sig ofte, at ved at få snakket ud med den det handler om, så kan de løses, og måske er bekymringerne fantasi og i det hele taget misforståelser. Er det ikke din partner det handler om, er det også vigtigt at få sagt hvis der er noget man går og spekulere på, din partner kan jo misforstå og føle sig truffet. Det kan blive en hel ond spiral.
Men hvorfor??
2 grunde.
Den ene: Hvorfor gå og have det dårligt over noget der måske hurtigt kan løses, eller deles med en, så det er nemmere " at bære". Den anden og yderst vigtige grund!!
Det er USEXET, hvem gider at have sex med en der er "stram i betrækket" tillukket og snerre. Jeg er overbevist om, at hvis du tænker over det, så vil du også helre have sex med en der smiler og er glad.
Kig dig selv i spejlet ;-)

Kærlig Hilsen
Irene


***************************************************************************************************************************

Irene´s tip 6

Hvordan går det?

Har du mere styr på Island end din partner?

Så er det NU og på høje tid at du får givet lidt opmærksomhed!!!

Desuden står sommerferien for døren, for nogle er den allerede begyndt. Det er her i skal lade op være noget for hinanden, HELE familien. Men husk ALENE TID for voksne!! Om det er når børne er godt i gang med leg på legepladsen, eller det er når de er kommet i seng finder i bedst ud af.
Når det er ferietid får børnene som regel lidt ekstra legesager, badebolde, svømmevinger, løbehjul mv. Husk lige at anskaffe eller pakke lidt legesager til voksne i tasken, det er nu i har tid og mulighed og ro til at finde på nye måder at tilfredsstille hinanden.

Rigtig god og kærlig ferie, til dig og din familie

Kærlig hilsen
Irene

*********************************************************************************************************************
Irene´s tip 5

Solen står højt på himlen, hvor er det lækkert, og jeg har ingen planer for weekenden, skal bare nyde solen, varmen og min mand.

Mange går i haven for at slå græs eller hæk, også dejligt, men desværre er det også hårdt arbejde, hvorfor kiropraktor og fysioterapeut får ekstra travlt.

Noget af det kunne vi godt klare selv ved at massere hinanden, nå ja når man nu alligevel har tøjet af, kunne man jo fortsætte med lidt intim massage.

Vupti 2 fluer med et smæk.

Og husk så lige: en gåtur med kæresten i den flotte natur er ren lise for sjælen.

Hav en dejlig solskinsdag.!

Kærlig Hilsen
Irene

*********************************************************************************************************************

Irene´s tip 4

Nu er det slut med de mange ekstra fridage. For rigtig mange er de gået med familiebesøg eller gæster. Det er også rigtig hyggeligt, men har i husket hinanden?? Jeg har på min egen facebook profil og nogle af de grupper jeg er medlem af, set mange i den sidste måned, der er gået fra hinanden, både nye og gamle forhold. Jeg kan derfor ikke opfordre nok, til at i husker på hinanden, lad ikke hverdagens stress og jag overtage. Husk at standse op!! Overrask hinanden, elsk hinanden og med hinanden. Tag noget smart eller udfordrende tøj på, der er nemt at tage af. Glem alt om vasketøj og støvsugning (med mindre det er en leg, hvor stuepigen er igang). Husk det nu!!

Rigtig god dag!!

Kærlig Hilsen
Irene

*********************************************************************************************************************

Irene´s tip 3


Pleje af parforholdet/ægteskabet, kan gøres på mange måder, jeg har i nyhedsbrevet kommet med flere forskellige forslag. men på 1 pladsen ligger KÆRESTE WEEKENDEN.

Find et hotel, det er lige meget hvor det ligger. Men jeg har selv 2 krav, der skal være badekar og rent. Når jeg anbefaler at man tager væk, så er det fordi: så skal MAN SKAL IKKE ANDET. Man skal tillade sig at slappe af, der kan gøres rent, eller hvad det nu måtte være en anden dag. Man skal slappe af, gå nogle ture hånd i hånd, tilbage på hotellet i det varme vand, gå rundt uden tøj, læg dig på sengen ved siden af din partner og bare slappe af, du må faktisk godt kede dig lidt, så du kobler helt af.Måske i ikke kan holde fingrene fra hinanden nu, men gem lidt til senere. I skal jo også have lidt at spise og måske et glas vin.

Find en restaurant i nærheden eller på hotellet. Hvis du har taget lidt lækkert tøj med, som er beregnet til din partner skal tage af, skal du have det på nu. Her kan i så begynde at tænde op til nattens seksuelle udfoldelser, når i er tilbage på hotellet er det en god ide at huske at lukke vinduet :-)

Sov længe, uden tøj, mærke lagnerne smyge sig om din krop, hvis i stadig har energi kan i fortsætte hvorfra i slap inden i faldt i søvn, man ellers stå roligt op uden stress og jag. Det giver energi til hverdagen og måske i igen finder nogle nye sider af hinanden.

Ps. Hvis du er rigtig forberedt, er lidt " legesager" med i rejsetasken endnu en god ide, man har tid og mulighed for at udforske.


Kærlig Hilsen
Irene


*********************************************************************************************************************

Irene´s tip 2

Så er det igen tiden til gaver. Chokolade påskeæg, har gennem tiden været det mest brugte. Men det er tanken der tæller, husk det!!

Måske din partner ikke tænker sådan, men bare bliver glad for at få et "påskeæg" Sig ikke noget om din "bagtanke" med gaven!! Hvis du har frække bagtanker, kan der nemt være noget erotisk som i begge får noget ud af, uanset om det er " legesager" eller lingeri.

Rigtig god påske!!

Kærlig Hilsen

Irene

*********************************************************************************************************************

Irene´s tip, 1

Mit Tips har jeg i dag "stjålet" af en af mine FB venner som skrev, på et af de opslag jeg havde lavet med en hot trusse med vibrator.

"En perfekt gave til kæresten, der så inviteres til en middag. Se hende lige gå hen til et bord i højhælede og så får et par uventede vibrationer, og midt under middagen! Se på hendes reaktion i øjnene, bedende om at stoppe. En god opvarmning til dessert som skal indtages derhjemme."

(Der findes flere typer af vibratoer, der kan anvendes på denne måde)

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig Hilsen

Irene