Om os

Madame Erotica er en webshop fra 2006 med fokus på erotisk tøj/lingeri til både små og store, samt legetøj for voksne til personlig tilfredsstillelse eller leg/ rollespil mv for at holde gang i parforholdet. 

I 2014 kom Irene Andersen ved "roret" Det betød en udvigelse af varesortimentet, idet Irene gerne vil have mere fokus på store størrelser.

I foråret 2019 købet Irene også webshoppen Maxianne.dk der her fokus på BH og lingeri specielt til piger med former, og her kan man finde BHer helt op til str. 130N

Uanset om det handler om lingeri eller "legetøj" til sexuel tilfredsstillelse, forsøger vi at have fingeren på pulsen og være med så snart der er nyt.

Det er også vigtigt for os, at priserne er på et niveau, så de fleste kan være med, for at kunne gøre dette, spares der på så mange omkostninger som muligt f.eks. deler vi lager med flere andre virksomheder. Når en varer bliver solgt " tankes der straks op igen" således der hele tiden er et flow. Det  kan betyde at der for nogle ordrer  godt kan gå op til 7 hverdage, men 95 % af alle ordrer er som udgangspunkt leveret i løbet af 2-3 hvedage.

Skal du i kontakt med os, så brug kontaktformularen her: http://madameerotica.dk/kontakt/. Vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer. 

 

Madame Erotica 
co. LIT Holding

Atlasvænget 12

7000 Fredericia

Danmark

E-mailkundeservice@madameerotica.dk

CVR-nummer: 36537566