Om os

Madame Erotica er en webshop fra 2006 med fokus på erotisk tøj/lingeri til både små og store, samt legetøj for voksne til personlig tilfredsstillelse eller leg / rollespil m.m for at holde gang i parforholdet. 

I 2014 kom Irene Andersen ved "roret" Det betød en udvidelse af varesortimentet, idet Irene gerne vil have mere fokus på store størrelser.

I foråret 2019 købte Irene også webshoppen Maxianne.dk der har fokus på BH og lingeri specielt til piger med former, her kan man finde BHer helt op til str. 130N.

I sommeren 2021 er webshoppen blevet overtaget af Jakob Andersen. For Jakob er det vigtigt at webshoppen bliver drevet videre som før dog med et frisk pust ved at sørge for at have en finger på pulsen og sørge for jeres webshop altid er klar til at modtage ordrer og sende jer en masse lækre pakker.

Uanset om det handler om lingeri eller "legetøj" til sexuel tilfredsstillelse, forsøger vi at have fingeren på pulsen og være med så snart der er nyt.

Det er også vigtigt for os, at priserne er på et niveau, så de fleste kan være med, for at kunne gøre dette, spares der på så mange omkostninger som muligt f.eks. deler vi lager med flere andre virksomheder. Når en varer bliver solgt " tankes der straks op igen" således der hele tiden er et flow. Det kan betyde at der for nogle ordrer godt kan gå op til 7 hverdage, men 95 % af alle ordrer er som udgangspunkt leveret i løbet af 2-3 hvedage.

Skal du i kontakt med os, så brug gerne kontaktformularen her: http://madameerotica.dk/kontakt/ eller mail@madameerotica.dk Vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer. 

 

 

 

Madame Erotica 
co. JPS e-Trading

Jakob Leif Andersen.

6990 Ulfborg

Danmark

E-mail: Mail@madameerotica.dk

CVR-nummer: 42462098